tisdag 30 mars 2010

Påsk med julkänslor?

Hejhopp!

Joh, män nog trodde jag dä skulle ta å bli vår när jag en lördag satt ute i vårsolen och njöt av att dra några låtar på fiolen. Dagen efter, när jag vaknade med en fortsatt längtan efter våren blev jag galet besviken av att blicka ut genom ruta'.
- Det snöade!

Helt otroligt ju, man kan knappt tro att det är sant..
Kanske vi ska ta fram granen å tomtarna igen? Det spelar väl inte så stor roll.. Granen är grön och påskriset blir ju så småningom oxå grönt?

Eller ta fram tomteluvan å sätta den på haren? Kan ju vara kul att busa till det istället för att göra lika som alla andra tycker jag :)

Stackars påskkärringar då, får köra med tuppaluva i år.. annars lär' väl stackrarna frysa åm knoppen innan dom kommer fram till Blåkulla..?
Å alla små barn som ska springa i förklä' å huckle? hua...kallt!
Men jag är glad att man slipper i år och att man blir äldre.. fast, vem har sagt att man MÅSTE gå påskkärring? Och det finns väl heller ingen lag som säger att du INTE FÅR gå påskkärring bara för att du blir äldre? För någonstans i oss alla finns alltid barnasinnet kvar. Jag lovar! :)

Och jag kan erkänna att, lite sugen blir jag allt när småsyskonen målar prickar på näsan, kinderna röda å knyter en sjal runt huvudet. För att sedan ta korgen med små påskkort som dom setat å knåpat ihop innan. Härligt!

Gald Påsk!

OCHochOCH!!!!
INGEN Spelning med Gillet på måndag (5/4)
men efter lovet, kör vi TVÅ (2) gånger på rad (12/4 och 19/4)

Ha ett fint lov
och passa på att njuta av Påskmaten, sen får ni vänta ända till Jul :))